Ana's life

brief van ana 4

Brief van Ana 4

Zo, dus jij bent eten aan het zoeken he?? Waar denk je nou helemaal waar je mee bezig bent?? Probeer het niet eens om bij eten in de buurt te komen! Niet aanraken! Je mag er niet eens aan denken!! Wat wil je worden? Een vet varken soms?? Ik ben je beste vriend, en als je eet laat je mij maar zitten! Als jij gaat eten, laat je alleen maar zien dat je jezelf niet in de hand kan houden! Dat gevoel in je buik nou, dat ben ik, dat is jouw vet wat je daar verbrand! Als je leeg bent, ben je ook leeg van zondigen!

De zomer wacht op jou. Je wilt toch in je bikini op het strand lopen? Je wilt toch in je bikini rondlopen met je mooie platte buiken en slanke dijen? Je wilt je ribben toch voelen als je met je hand over je buik heen gaat? Je wilt toch winkelen en daar een geweldige outfit zien, waarvan je weet dat ie je geweldig zal staan?

Jij hebt een afspraak met mij, een belofte gedaan. Ik ben je leven, ik ben jouw obsessie,

maak niet kapot wat wij samen hebben! Ik geef jou wat je wilt, als jij mij geeft wat ik wil. Ik wil dat je weg blijft van het voedsel. Ga maar wat water drinken, ga thee of koffie drinken. Of nog beter.. ga sporten dikzak! Als je mij maar niet laat zien hoe weinig controle je hebt over jezelf!

Bedrieg me maar niet! Je weet dat als je nou iets gaat eten, je straks in de badkamer boven de wc hangt, alles uitkotst en je buik er pijn van doet! Je zult er spijt van krijgen, zodra je het door hebt geslikt en het in je lichaam zit, als een vetrol! Je krijgt cellulitis jij! Je komt eruit te zien als zo'n bol vrouwtje.

Ik kan je zoveel geven! Ik kan je een geweldig lichaam geven. Als jij je zelfcontrole laat zien, geef ik jou die platte buik! Laat mij jouw liefde zien voor mij, verberg mij, blijf weg van voedsel en ik laat jou die slanke dijen zien! Als jij nou gaat eten en zomaar weggooit waar je voor gewerkt hebt, zal ik je haten!

En jij zult jezelf haten. Je weet het, je hebt een eetplan, je hebt je doelen en je dromen!Gooi dat niet allemaal weg. Geef niet op wat je echt wilt, voor iets dat je nu wilt. Eet niet dikkerd! Stel me niet teleur! Eet niet!