Ana's life

brief van ana 2

Brief van Ana 2

Wil je graag perfect zijn? Ik begin met je te vertellen dat ik je leven ga veranderen voor altijd. Ik ben hier om je te vertellen dat Beauty alleen vanuit buiten is. Ik ben hier om je te vertellen hoe je beautiful word! Het is heel simpel, zeg gewoon nee en hou je mond dicht. Je hebt het al eerder gedaan. Je hebt eten geproefd en je herinnerd je je hoe het smaakt. Waarom moet het dan steeds opnieuw? En opnieuw? En opnieuw?

Ik vertel je waarom..Omdat je verslaafd was. Je wist niet beter. Maar nu heb je tijd om te leren. Ik zeg je: Je was een dom klein meisje. Ik geef je een laatste kans om Mooi te worden. Ik geef je een kans om perfect te worden. Wil je dan niet perfect worden? Als je Optimale Perfectie wilt, moet je alles geven. ALLES. Aan mij. Het is niet langer aan jou om te kiezen of je naar de keuken rent om die koekjes en snoep op te eten! Net als het klein dom meisje wat je eerst was. Het is misschien soms moeilijk maar ik help je er doorheen.

Ik heb nog een paar eisen die ik aan je stel. Je mag nooit meer als 55 wegen. En nooit meer als 500 calorieën eten per Dag. n over een tijdje mag er géén één vet rol meer te zien zijn op je lichaam. Onthoud dat. Maar geef nooit toe aan eten. want dan zal je wat beleven! Onderschat mijn macht niet! Ik kan je zo high maken zodat je je voelt alsof je vliegt maar ook zo onzichtbaar. Maar als je niet naar mij luistert, ik laat je je zo schuldig voelen als de hel!

Iedereen liegt. Ze zeggen dat je zo dun bent. Ze zeggen dat je niet genoeg eet, maar je moet ze zien lachen achter je rug om! Ze denken dat je een varken bent. Ze zeggen altijd dat jij het toch niet afmaakt of dat je het toch niet volhoud. Nou ik ben hier om je te helpen bewijzen dat hun het fout hebben, maar ik vraag veel van je! Onthoud dat! Je moet alles aan me geven. Eigenlijk, heb je niemand meer. Je hebt alleen mij. Stel me niet teleur.

 

Groetjes, Ana